Takk for meg!

Da er det første skoleåret snart omme. Bloggen har vært gjennom ni refleksjonsinnlegg og to innlegg om mine kommende mål. Tenk så fort tiden har gått! Da jeg fikk vite at blogging skulle bli en eksamensform, ble jeg helt i ekstase – men det viste seg å være lettere sagt enn gjort. Oppgavene har krevd mye og det har også vært vanskelig å være kort og konkret, men samtidig reflektert.

De målene jeg satt fra første blogginnlegg har jeg forsåvidt holdt. Jeg prøvde å skrive innlegg jevnlig, men det endte ofte med at jeg lå litt bak. Ellers føler jeg bloggen har hjulpet veldig med å holde meg oppdatert og reflektere over viktige tema. Jeg har alltid tenkt at det å skrive refleksjon på forskjellige ting har vært lett, men det viste seg å være ganske vanskelig til tider. Det har vært interessant og utfordrende å drøfte forskjellige tema.

Det har også vært veldig spennende å lese og kommentere medstudenters arbeid. Det at vi har gitt hverandre ros og konstruktiv kritikk, synes jeg har vært veldig viktig. Jeg har lært mye av kommentarer jeg har fått, og innlegg som jeg har kommentert.

Refleksjonsbloggen har vært gjennom mye forskjellig, og disse oppgavene har vært aktuelle og interessante. Sosiale medier har vært mye i fokus, og har gjort meg over gjennomsnittet interessert i akkurat dette.

Jeg håper jeg kommer inn på bachelor programmet til høsten, slik at jeg kan fortsette å lære, og at min skolehverdag blir like spennende og interessant.
Takk for meg, GOD SOMMERFERIE 🙂

Reklamer
Merket med

En tanke om “Takk for meg!

  1. Ibramin Gonze sier:

    Veldig bra og inspirerende blogg!! Håper du oppnår målet med bachelorstudiene, stå på!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: